tervetuloa!

Joogaholiaa on joogastudio, hyvinvointikollektiivi ja luova tila Katajanokalla.

Perjantaisin toimimme galleriana ja pääset nauttimaan vaihtuvista näyttelyistä sekä kauden kukista tehdyistä Luotsikimpuista.

Joogaholiaa on taidetta, joogaa, hoitoja ja kukkia.

Galleria

J O O G A H O L I A A  G A L L E R I A avautuu syksyn aikana!

Ota yhteyttä, jos inspiroidut ajatuksesta luoda kokonainen maailma näyttelysi ympärille. Meillä saat muokata koko tilan näyttelyn teeman ja hengen mukaisesti yhdeksi isoksi taideteokseksi. Meillä saat taiteesi tilaan, joka hengittää ja elää ja jonne ihmiset kokoontuvat hiljentymään itsensä äärelle. Meillä voit rakentaa näyttelyn oheen tapahtumia ja elämyksiä, joiden avulla saatat ihmisiä yhteen ja taiteesi pariin. 

Meidän vaaleanpunainen studio on sinun tyhjä taulusi. 

Tiedustelut: info@joogaholiaa.fi

COMING SOON!

Joogaholiaa Galleria on hengittävä, muuntuva, luova tila vaihtuville näyttelyille. Tule nauttimaan taiteen parantavasta ja ravitsevasta vaikutuksesta Joogaholiaan.

Haluamme luoda maailmoja, joissa arki lipuu kauas ja mieli avautuu vastaanottamaan uutta. Konseptimme pohjautuu elämyksellisyyteen ja kohtaamisiin ja haluamme koota ihmisiä yhteen tapahtumien äärelle.

Näyttelyiden ympärille rakentuu vaihtuvia, taiteilijan ideoimia tapahtumia: keskusteluja, performansseja, livemusiikkia, taidetyöpajoja, meditaatiohetkiä, cocktailtilaisuuksia. Kaikkea sielua ravitsevaa ja syleilevää!

Galleria avoinna perjantaisin 12-17 ja lauantaisin 12-15

Puh: +358 40 824 72 79

joogaholiaa.fi
• Luotsikatu 5 •
Helsinki

info@joogaholiaa.fi

Merja Simberg: I won’t let you down, the Dreamer said, 2016