Palvelut & hinnat

OPEN & UNWIND : YINJOOGAHOITO & REIKI

- GROUNDING YIN® & REIKI 100MIN / 95€
Grounding Yin® & Reiki on yhdistelmä yinjoogaa, meridiaanihierontaa ja reikihoitoa. Hoidossa yinjoogan rentouttavimpiin asentoihin yhdistyy energiakanavien ja akupisteiden hierontaa ja lempeää reikihoitoa. Hieronta vahvistaa asentojen hermostoa rauhoittavaa vaikutusta sekä kehon luontaista pyrkimystä kohti tasapainoa. Reikihoito on rentouttava hoitomuoto, jossa hoitaja kanavoi sinuun energiaa kosketuksen avulla. Sen ajatellaan aktivoivan keho-mielen luontaisia paranemisprosesseja ja puhdistavan tunteita, vahvistaen rakkautta omaan itseen ja elämään. Hoito tarjoaa lepohetken, avaa kehoa ja mieltä ja auttaa saavuttamaan maadoittuneen ja tasapainoisen olon.

TIBETAN SOUNDSCAPES : ÄÄNIMALJAHOITO & REIKI

- ÄÄNIMALJAHOITO & REIKI 75MIN / 75€
Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi sekä kehoa, mieltä että sielua. Äänimaljahoidossa asiakas on hoidon aikana sekä päin- että selinmakuulla ja kulhoja soitetaan sekä keholla että kehon yläpuolella aurassa. Hoidossa käydään läpi koko keho päästä varpaisiin: ylä- ja alaraajat, vatsan ja selän alue sekä chakrat. Äänimaljahoito on syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin. Äänihieronta saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään ja mielen rauhoittumaan. Hoito päättyy hiljaisuudessa tehtävään reikienergiarentoutukseen.

- ÄÄNIMALJAHOITO & REIKI 45MIN / 50€
Äänimaljahoito on syvärentouttava hoito, joka hoitaa lempeästi kehoasi, mieltäsi ja sieluasi. 30 minuutin äänimaljahoidossa olet hoidon aikana joko päin- tai selinmakuulla toiveidesi mukaan. Äänimaljoja soitetaan sekä kehollasi että kehosi yläpuolella, aurassasi. Hoidossa käydään läpi koko keho päästä varpaisiin: ylä- ja alaraajat, vatsan tai selän alue sekä chakrat. Äänimaljahoito on syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin. Äänihieronta saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään. Hoito on palauttava, tasapainottava ja rauhoittava. Hoito päättyy hiljaisuudessa tehtävään reikienergiarentoutukseen.

Tai ole yhteydessä:
saija@joogaholiaa.fi / 040 824 7279

TENDER, LOVE & CARE : REIKIHOITO

- REIKIHOITO 60MIN / 65€
Reikihoito tarjoaa täydellistä lepoa ja hellää huolenpitoa. Reikihoito on rentouttava hoitomuoto, jossa hoitaja kanavoi sinuun energiaa kosketuksen avulla. Reikienergian ajatellaan aktivoivan keho-mielen luontaisia paranemisprosesseja ja puhdistavan tunteita, vahvistaen rakkautta omaan itseen ja elämään. Hoito tarjoaa lepohetken, avaa kehoa ja mieltä ja auttaa saavuttamaan maadoittuneen ja tasapainoisen olon.

- REIKIHOITO 30MIN / 40€
30 min reikihoito tarjoaa täydellisen lepohetken kiireisen päivän keskelläkin. Reikihoito on rentouttava hoitomuoto, jossa hoitaja kanavoi sinuun energiaa kosketuksen avulla. Sen ajatellaan aktivoivan keho-mielen luontaisia paranemisprosesseja ja puhdistavan tunteita, vahvistaen rakkautta omaan itseen ja elämään. Hoito tarjoaa lepohetken, avaa kehoa ja mieltä ja auttaa saavuttamaan maadoittuneen ja tasapainoisen olon.

FEMININE FLOURISHING : YINJOOGAHOITO & REIKI

- FEMININE YIN® & REIKI 100MIN / 95€
Feminine Yin® & Reiki on yhdistelmä yinjoogaa, akupainantaa ja reikihoitoa. Hoidossa käytettävät asennot avaavat ja hoitavat erityisesti lantion sekä rintakehän aluetta, tukevat hormonitoimintaa, vastustuskykyä ja aineenvaihduntaa. Hoidon aikana käsitellään naisen hyvinvoinnille tärkeimpiä akupisteitä. Saat lempeää reikihoitoa, jossa hoitaja kanavoi sinuun energiaa kosketuksen avulla. Reikin ajatellaan aktivoivan kehon ja mielen luontaisia paranemisprosesseja ja puhdistavan tunteita, vahvistaen rakkautta omaan itseen ja elämään. Hoito tarjoaa hiljaisuutta ja huolenpitoa ja tukee kehon luontaista pyrkimystä kohti tasapainoista, tyytyväistä ja virtaavaa tilaa.

Yinjoogahoidoissa saat makoilla pehmeällä patjalla lattiatasossa. Hoitoon kannattaa pukeutua mukaviin, pitkähihaisiin vaatteisiin.

RESTING IN ME : RESTORATIIVINEN JOOGA & ÄÄNIMALJAT

- RESTORATIIVINEN JOOGA & ÄÄNIMALJARENTOUTUS 75MIN / 75€
Resting in Me -tunti tarjoaa nimensä mukaisesti lepoa. Yksityisen restoratiivisen tunnin aikana pääset laskeutumaan pehmeään ja palauttavaan restoratiiviseen harjoitukseen, jonka tarkoitus on tarjota keholle, mielelle ja hermostolle palautumisen hetki. Restoratiivisessa joogassa hakeudumme miellyttäviin, terapeuttisiin asentoihin, joissa pyrimme päästämään kehon täydellisen rentouden tilaan, jolloin kehon luontaiset paranemisprosessit pääsevät käynnistymään. Hiljaisuus ja pitkäkestoiset pidot tarjoavat mielelle rauhoittumisen mahdollisuuden ja sinulle aikaa hiljentyä oman itsesi äärelle. Halutessasi voimme yhdistää pitkiin pitoihin reikihoitoa. Tunti päättyy tiibetiläisten äänimaljojen hoitaviin sointeihin. Restoratiiviset asennot ja äänimaljarentoutus tapahtuvat pehmeällä patjalla lattiatasossa. Hoitoa varten kannattaa pukeutua joustaviin ja pitkähihaisiin vaatteisiin.

UUTTA!

Kvanttihypnoosi

Ilmoittaudu harjoitusasiakkaaksi ja koe matka alitajuntaasi lempeän kvanttihypnoosin keinoin.

80€ / 3h hoito

hands painting
hands painting

MITÄ ON KVANTTIHYPNOOSI?

Kvanttihypnoosi on syvärentoutuksen tila, jossa saat yhteyden sisältäsi kumpuavaan viisauteen.

Meillä jokaisella on valtava tietopankki itsessämme. Joskus tunnemme sen vahvemmin, kun taas välillä hukkaamme itsemme liialliseen järkeilyyn ja ulkopuolelta saatuun informaatioon. Tiedät kyllä ne kirkkaat hetket, jolloin yksinkertaisesti tiedät, vailla sen suurempaa perustelua tai järjellistä syytä. Se on sisäinen viisautesi tai korkeampi tietoisuus - mitä nimeä haluatkaan siitä käytettävän. Kvanttihypnoosissa laskeudut syvärentoutuksen tilaan, kevyeen transsitilaan, jossa loputon järkeily saa jäädä ja alitajunta sekä sen suuri viisaus saavat tulla näkyväksi.

Hoitajan tehtävänä on toimia tilan ylläpitäjänä ja auttaa sinua luottamaan korkeimman tietoisuuden, eli sisäisen viisautesi ohjaukseen. Intentio istunnoille on, että niitä ohjaa aina rakkaus ja niissä tapahtuu hoidettavan korkein paras. Ennen hoitoa käymme läpi hoidon kulun ja keskustelemme yhdessä teemoista ja kysymyksistä, joihin toivoisit ohjausta ja näkökulmia. Hoitajana autan sinua syventävillä kysymyksillä, mutta en koskaan ohjaile tai manipuloi sinua mihinkään suuntaan.

Asiakkaat voivat kokea hoidon aikana eri aikakausien (menneen, nykyajan ja tulevaisuuden) elämiä ja tarinoita, joilla on yhteys tämän elämän ongelmiin tai elämässäsi toistuviin teemoihin. Kvanttihypnoosissa koetut elämät ja tarinat ovat jokaisen oman intuitiivisen mielen räätälöimiä ja alitajunnasta esiin nousevia tarinoita, joita voit ajatella mahdollisina menneiden tai tulevien elämien tapahtumina tai “vain” tarinoina - sinulle viisaudella valikoituina elokuvina. Ominaista niille on se, että ne nousevat sinun tietoisuuteesi sisäisestä viisaudestasi käsin, jolloin niillä on tärkeä viesti. Ne ovat myös vihjeitä siitä, mitä asiaa hoidossa työstetään. Joskus kokemus voi olla enemmän kehollinen, jolloin pääset nauttimaan leijuvasta vapauden ja tyhjyyden tunteesta. Kokemuksen muodosta huolimatta, hoidossa tapahtuu aina irtipäästämistä ja eheytymistä, jonka vaikutuksia huomaat istunnon jälkeisinä päivinä tai viikkoina vähittäisinä elämän ja olotilan muutoksina.

Varaa aikaa kvanttihypnoosihoitoon noin kolme tuntia ja mukaan puhelin/laite, jolle pystyt halutessasi tallentaa istunnon. Kvanttihypnoosi on syvällinen, energeettinen hoito, jonka jälkeen tunnet olosi todennäköisesti hyvin rauhalliseksi ja seesteiseksi. Pukeudu hoitoa varten mukaviin ja lämpimiin vaatteisiin.

HINTA 80€ kevään 24 ajan. (Harjoittelijahinta.)