Jooga

Joogaa ja itsetuntemusta.

Joogaharjoitus on moniulotteinen, se voi tarjota lepoa, ravintoa, inspiraatiota, voimaa, vapautta. Tule mukaan yinjoogaa ja terapeuttisia harjoituksia yhdistäviin Metamorfoosi-tapaamisiin, hermostoa rauhoittaviin, pitkiin yinjoogatunteihin tai osallistu viittomakielisille tunneille ja pop up -tapahtumiin.

Voit myös tilata yksityistunnin ystävä- tai työporukalle, jolloin kokonaisuus räätälöidään teidän toiveidenne mukaan. Tunteihin on mahdollista yhdistää mm. äänimaljarentotusta, terapeuttisia harjoituksia, meditaatiota, kvanttihypnoosia ja akupainantakäsittelyä.

Kevään -24 joogatunnit pidetään tunnelmallisessa Jooga Somassa, Vallilassa.

Healing Thursdays - hoitavia joogatunteja.

Kevään suomenkieliset joogatunnit jatkuvat torstai-iltaisin Jooga Somassa.

Olen suunnitellut kevääksi ihanan kattauksen hoitavia ja hermostoa hemmottelevia restoratiivisia tunteja, joihin on yhdistetty illasta riippuen akupainantaa, reikiä, tiibetiläisiä äänimaljoja tai ratkaisukeskeisiä harjoitteita.

Kaiken keskiössä on tarjota tila levätä ja rauhoittua. Hiljaisuus ja oman itsen äärelle pysähtyminen antavat tilaa oivalluksille ja tarkkanäköisille havainnoille, jolloin lempeä harjoitus on usein hyvinkin muutosvoimainen. Kun hermosto rauhoittuu, kehon luontaiset paranemisprosessit aktivoituvat ja tunnin hoitava vaikutus jatkuu vielä seuraaviin päiviin.

Tutustu kevään aikatauluihin ja ilmoittaudu mukaan <3

Joogaa viittomakielellä.

Syksyn viittomakieliset joogatunnit pidetään Jooga Somassa parittomien viikkojen torstai-illoissa. Viittomakieliset tunnit on suunniteltu etenemään viittomakielen ehdoilla, jolloin voit rauhassa keskittyä harjoitukseen ja luottaa, että huomiosi kiinnitetään, kun tarve on. Tunti noudattaa perinteisen joogatunnin rakennetta, sisältäen alku- ja loppumeditaation, dynaamisen asanaharjoituksen sekä hengitysharjoituksia. Tuntien teemat vaihtuvat viikottain ja harjoitukset sisältävät ajatuksia joogafilosofiasta ja henkisestä harjoittelusta. Tunnit sopivat kaikille viittomakielen taitoisille!

TORSTAISIN klo 18-19.30
1
8€ tai 15€ työttömät, opiskelijat & perhevapaalla olevat

Kevään live-tapaamiset: 18.1., 1.2., 15.2., 29.2., 14.3., 28.3., 11.4., 25.4., 9.5. & 23.5.

ETÄTUNNIT SUNNUNTAISIN klo 17-18.15
12€ tai 10€
työttömät, opiskelijat & perhevapaalla olevat

Zoom-tunnit: 11.2., 25.2., 10.3. & 24.3.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: saija@joogaholiaa.fi / 040 824 7279

Tuo vain itsesi. <3

Tunnelmallinen Jooga Soma sijaitsee Vallilassa, osoitteessa Päijänteentie 7. Saat Jooga Somasta kaikki tarvittavat välineet käyttöösi joogatuntia varten.

Tila on turvallinen, syrjinnästä vapaa alue. Olet tervetullut mukaan juuri sellaisena kuin olet.

Voit ilmoittautua tunneille sähköpostilla. Kaikki tunnit voi maksaa Edenredin, ePassin tai Smartumin liikuntaedulla.

Nähdään tunneilla <3

Tutustu kevään aikatauluun: