Joogaholian takana

SAIJA UUSSAARI

Olen Joogaholian perustaja ja RYT-300 hathajoogan, restoratiivisen joogan ja yinjoogan opettaja, sekä Grounding Yin®-, Feminine Yin®- ja äänimaljarentoutusohjaaja sekä pian valmistuva ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Ensimmäisen joogafilosofiaan ja transformaatioon painottuneen opettajakoulutuksen suoritin Balilla vuonna 2018 harjoitettuani joogaa vajaat 10 vuotta. Joogassa minua kiehtoo ihmisen kokonaisvaltaisuuden tutkiskelu, harjoituksen henkiset ulottuvuudet ja muutosvoima. Lyhytterapeuttiopintojen myötä lähestyn muutosta ja kasvua myös ratkaisukeskeisen terapian näkökulmasta.

Terapeuttina toimimisen ytimessä minulla on hyväksyvä ja salliva kohtaaminen sekä optimismin kasvattaminen. Ratkaisukeskeisyyden horisontti on voimavaroja vahvistavaa, väheksymättä ongelmia ja inhimillisiä kärsimyksiä. Niistä huolimatta, voimme rakentaa toiveikkaampaa ja omien arvojemme mukaista elämää. Otteeni on integratiivinen ja halutessasi voimme terapiatapaamisten yhteydessä käydä filosofisia keskusteluja tai harjoitella kehollisia tapoja rauhoittua ja laajentaa sietoikkunaamme ahdistavien tunteiden tullessa pintaan. Voit varata terapiatapaamisen yhteyteen eri mittaisia hoitoja, joiden aikana myös keho integroituu ottamaan vastaan terapian aikana saadut oivallukset.

Alusta saakka halusin luoda Joogaholian paikaksi, jossa jokainen tuntee voivansa olla oma itsensä, ja jossa hyvä olo, sisäinen rauha ja hyvät aikomukset pääsevät kasvamaan. Nykyään Joogaholiaa on Joogaholiaa - holistic being, ja lopulta kaikki tarjoamani palvelut on suunniteltu johdattamaan sinut samaan paikkaan - oman itsesi äärelle ja kohti lisääntyvää vapautta ja iloa.

Alan koulutuksia:
- The Art & Science of Transformation, Hatha Yoga Teacher Training RYT200, 2018 Bali
- Grounding Yin® -diplomikoulutus 60h, 2018 Espoo
- Avustajakoulutus 50h, Roots to Rise, 2019 Helsinki
- Feminine Yin® -diplomikoulutus, 2019 Helsinki
- Reiki 1 -kurssi, VIbat by Aija, 2020 Helsinki
- Lunar Yoga, Restorative Yoga RYT100, 2020 Akhanda Yoga, Intia
- Tiibetiläinen äänimaljahoito 1&2, 2022 Enkelikartano
- Kvanttihypnoosin perusteet, Marjut Saariniemi, 2022
- Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, 60 op, Helsingin Psykoterapiainstituutti, 2022-23 (valmistuminen joulukuu 23)