Terapiapalvelut

Voimaa ja uusia näkökulmia lyhytterapiasta.

Kaipaatko apua ajatustesi selkiyttämiseen, ehkä uuden suunnan löytymiseen tai vaikeasta elämäntilanteesta selviämiseen?

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on voimavaralähtöistä, vahvuuksiin keskittyvää terapiaa, jossa pyrimme vahvistamaan sinun voimavarojasi ja tunnistamaan asioita, joita haluat elämääsi lisää. Käsittelemme terapiassa juuri niitä teemoja, jotka sinä koet tärkeäksi.

Ratkaisukeskeisen filosofian mukaan jokainen meistä kantaa sisällään parhaimman tiedon siitä, mikä itselle on hyväksi. Terapeutin tehtäväksi jää tarjota turvallinen tila itsetutkiskelulle ja kysyä kysymyksiä, jotka johdattavat sinut vastausten ja oivallusten äärelle.

Työskentely on täysin luottamuksellista, turvallista ja sinun tarpeistasi lähtevää. Terapian tavoitteet ja tapaamisten määrä määräytyvät tarpeidesi mukaan. Usein lyhytterapiassa tapaamisten määrä asettuu 5-20 kerran välille, mutta joskus toivotut tulokset voidaan saavuttaa nopeamminkin.

Ihminen ja elämä on holistinen kokonaisuus, jolloin pieniltäkin tuntuvilla muutoksilla ja oivalluksilla voi olla suuria seurauksia.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia

45€ / 60 min

tai

200€ / 5 krt 60 min

Huom. Hinnat opiskelijatyönä annetusta terapiasta.

Ajanvaraukset ja tiedustelut:

saija@joogaholiaa.fi / 040 824 7279

"Happiness is your birthright."

- Harbhajan Singh Yogi

It's not magic. It's YOU.

Asiakkaiden kokemuksia:

”Alussa jännitti. Pelotti, mitä voin kertoa ja tuomitaanko minut. Taisit sanoa, että ei ole pakko kertoa kaikkea ja se tuntui sisimmässäni asti, että ei tosiaan ole. Voin jakaa palan kerralla eikä ole pakko mennä syvimpiin/synkimpiin asioihin. Se loi turvaa ja tilan tunnetta. Olin hämmästynyt kuinka hyvältä ja läheiseltä/turvalliselta tila tuntui. Työskentelyn myötä onnistuin näkemään itseeni paremmin. Onnistuin tuntemaan jonkinnäkösen arvokkuuden, että minä olen edes jollain tavalla merkityksellinen. Pystyin hyväksymään tilanteeni ja sen, että se ei määritä minua. Sinulla tuntuu olevan niin luonnollinen kyky vuorovaikuttamiseen. (Toki ymmärrän, että se varmasti on hartaasti harjoiteltu taito). Joka tapauksessa olet oikeassa tehtävässä.”

”Kaikista hyödyllisimmät kysymykset olivat niitä vaikeimpia, eli jotka pistivät kyseenalaistamaan taikka vahvistamaan omia ajatuksia ja omaa elämää. Joutui tavallaan asettumaan tosissaan irti omasta elämästä ja tarkastelemaan asioita toisesta näkökulmasta. Saijan kanssa oli todella luontevaa työskennellä ja ilmapiiri oli tukeva, turvallinen ja kannustava aina. Oli hyvin tilaa omilla ajatuksille ja Saija saikin hyvän fiiliksen luotua aina kipeidenkin asioiden ympärille. Työskentely auttoi hahmottamaan kipupisteitä paremmin ja luomaan uskoa, että niitä käsittelemällä on helpompi hengittää tulevaisuudessa. Itsevarmuutta oman onnellisuuden tavoitteluun tuli huomattavasti lisää ja olen ehkä määrätietoisemmin kulkemassa omia haaveita ja omaa parempaa elämää kohti.”

”Työskentely oli toteutettu mukavassa ja teraupetin näköisessä tilassa. Se auttoi itseäni prosessoimaan jotenkin erilailla. Terapia oli itsessään rauhallinen, tilaa antava ja luotettavan tuntuinen. Kotiin tulleet tehtävät olivat hyödyllisiä. Työskentelytapa, että lähestytään asioita erilaisilla itselleni ”yllättävillä” kysymyksillä panivat minut katsomaan asioita ja tilanteita eri katsekannoilta, jotka olivat hyödyllisiä ja eteenpäin työntäviä. Sain lisää "kuituja” omaan käsitykseen siitä, minkälainen olen. Sain vihdoinkin nostettua ulos teemoja, jotka olivat jääneet liian pitkään taka-alalle. Se oli vapauttavaa. Ehkä eniten uudelleenkäsittelemistä siitä, että minun tunteet ovat oikeita, oikeutettuja ja lupa tuntea niin. Näiden lisäksi vielä lämmin, omanäköinen ja vaivaton vuorovaikutus samalla ikäskaalalla olevan terapeutin kanssa. ”

"Ilmapiiri ja Saijan läsnäolo on ihanan rauhallinen ja hyväksyvä, zen :-)"

Tapaamiset voidaan toteuttaa myös etänä, ota yhteyttä ja kysy lisää!