tervetuloa!

Joogaholiaa on joogastudio, hyvinvointikollektiivi ja luova tila Katajanokalla.

Perjantaisin toimimme galleriana ja pääset nauttimaan vaihtuvista näyttelyistä sekä kauden kukista tehdyistä Luotsikimpuista.

Joogaholiaa on taidetta, joogaa, hoitoja ja kukkia.

opettajat

Olemme ylpeitä rikkaasta ja moninaisesta Joogaholiaa -tiimistämme. Tuntimme ovat erilaisia, mutta jaamme kaikki yhteisen intohimon joogan maailmaan ja holistiseen hyvinvointiin.

Lisää tietoa opettajistamme tulossa pian!

Saija on Joogaholian perustaja ja RYT-300 hathajoogan, restoratiivisen ja yinjoogan opettaja, sekä Grounding Yin® & Feminine Yin®-ohjaaja. Ensimmäisen joogafilosofiaan painottuneen opettajakoulutuksen Saija suoritti Balilla vuonna 2018 vailla aikomusta koskaan opettaa joogaa. Joogan viisaustraditiosta Saija löysi henkisen kodin ja laajemman nimittäjän elämänfilosofialleen. 

Joogassa Saijaa kiehtoo erityisesti harjoituksen syvällisyys ja kokonaisvaltaisuus sekä joogan uudistava ja tasapainottava vaikutus. Joogaholian ja omat tuntinsa Saija haluaa luoda paikaksi, jossa henkinen ja fyysinen hyvä olo, jokaisen oma voima ja hyvät aikomukset pääsevät kasvamaan. 

Hanna-Mari Nieminen eli Hami on kokenut joogaohjaaja, doula ja synnytysvalmentaja. Hän on opiskellut joogaohjaajaksi Vanda Scaravellin oppien mukaan ja erikoistunut raskausajan joogaan. Hamin ohjaamilla tunneilla tutkitaan kehon liikettä sisältä päin, juurrutaan maahan ja tehdään lisää tilaa, jotta hengitys pääsee liikkumaan helposti. Hengitys ja hiljentyminen ovat tärkeässä roolissa kaikilla Hamin tunnilla. 

Joogan lisäksi Hami järjestää synnytysvalmennuksia ja toimii doulana. Hami on nykyisin myös kirjailija – tutustu Hamin kirjoittamaan tietokirjaan Joogaa raskausaikaan – Ihme sisälläsi (2020). 

Petra aloitti joogan jo 90-luvulla hathajoogan parissa. Joogassa Petraa erityisesti viehättää virtaava liike, chakrat ja mantralaulu, sekä tietysti yhteisöllisyys. Kundaliinijoogaan Petra tutustui Berliinissä vuonna 2000 ja vuonna 2018 hän valmistui kundaliiniohjaajaksi (KRI). Sittemmin Petra on kouluttautunut myös Feminine Yin®-ohjaajaksi.

Joogan opettamisen ohella Petra on kuvataiteilija, kuvataideopettaja ja muusikko, ja monilla hänen kursseilla käytetään joogan lisäksi luovia ja taiteellisia menetelmiä. 

Inan rakkaus joogaan sai alkunsa vuonna 2010 ja samantien hän ymmärsi joogaharjoituksen kokonaisvaltaisuuden kehon, hengen ja sielun tasolla. Inan opetuksessa korostuu sisäinen liike, turvalliset linjaukset ja hengityksen ja liikkeen synkronia. Hän haluaa tarjota tunneillaan tilan hiljentyä kuulemaan oman kehon tarpeita ja löytämään sen viisauden ja luonnollisen tasapainotilan. 

Ina valmistui RYT-500 ohjaajaksi vuonna 2016 ja on sen jälkeen joogapolku on johdattanut Inaa kouluttautumaan holistisesti ympäri maailmaa. Hän on valmistunut intuitiiviseksi energiahoitajaksi (2017), reikihoitajaksi (2020) jooga-thai hierojaksi(2019) ja Life-coachiksi (2020).

Jonna löysi joogan säännöllisen meditaatioharjoituksen kautta, kun hän kaipasi tietoista harjoitusta, johon kuuluisi myös kehon liike. Jonna valmistui joogaohjaajaksi Nepalissa vuonna 2017, joka mahdollisti syvemmän tutustumisen joogaharjoitukseen, joogan filosofiaan sekä erilaisiin pranayama –ja meditaatio-harjoituksiin. 

Jonna ajattelee, että joogaharjoitus ei ikinä ole samanlainen. Toisinaan on kausia, jolloin hän tekee selkeästi dynaamisempaa harjoitusta ja välillä on tarpeen hakea turvallisuuden tunnetta restoratiivisesta ja maadoittavasta harjoituksesta. Jonna pyrkii tunneilla luomaan turvallisen ilmapiirin, jossa jokainen saa toteuttaa sen hetkisiä tarpeitaan. Jonna uskoo, että joogaharjoitus on kuin peili, joka parhaimmillaan muistuttaa jatkuvasta muutoksesta, jossa me kaikki olemme osana. 

Minna on toiminut hyvinvoinnin ja liikkeen ohjaajana vuodesta 2011. Intensiivisen ja pitkän joogahistorian jälkeen on tuntunut luonnolliselta siirtää oppimaansa eteenpäin. Oman kehon ja mielen kokemukset,heikkoudet ja niiden kehittäminen johdattivat hänet myöhemmin liikkuvuus- ja kehonpainoharjoittelun ohjaajaksi sekä Personal Traineriksi. 

Minna on kiinnostunut ihmiskehon ja mielen toiminnasta kokonaisuutena sekä suorituskyvyn ja taitojen tasapainosta. Monipuolisen liikkeen nautinnon ja ilon hän haluaisi jokaisen oppilaansa kokevan!

Miia löysi joogan joitakin vuosia sitten ja erityisesti Yinjooga ja restoratiivinen jooga ovat olleet Miialle korvaamaton keino toipua unettomuudesta, ahdistuksesta ja paniikkikohtauksista, joista hän silloin kärsi. Jooga onkin ollut hänelle yksi parhaista keinoista auttaa palauttamaan kadonnut keho-mieli-yhteys takaisin. Joulukuussa 2019 Miia valmistui Yinjooga- ja meditaatio- & rentoutusohjaajaksi.

Miia haluaa ohjata joogaa, jotta voisi itse olla joogan avulla avuksi muille, kuten se aikoinaan auttoi häntä. Miia saa joogasta itsevarmuutta, iloa, tyyneyttä, armollisuutta, rauhaa ja ymmärrystä. Hänen mielestään se on erinomainen tapa pitää huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, kehosta ja mielestä. 

Puh: +358 40 824 72 79

joogaholiaa.fi
• Luotsikatu 5 •
Helsinki

info@joogaholiaa.fi

Merja Simberg: I won’t let you down, the Dreamer said, 2016