tervetuloa!

Joogaholiaa on joogastudio, hyvinvointikollektiivi ja luova tila Katajanokalla.

Perjantaisin toimimme galleriana ja pääset nauttimaan vaihtuvista näyttelyistä sekä kauden kukista tehdyistä Luotsikimpuista.

Joogaholiaa on taidetta, joogaa, hoitoja ja kukkia.

Hoidot

Tarjoamme monipuolisen kattauksen hoitoja hyvinvointiasi tukemaan. Hoidot tehdään kauniissa ja harmonisessa ympäristössä ammattitaidolla.

Lue lisää hoidoista ja ihanista ihmisistä hoitojen takana!

Pssst! Jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa suoraan varauskalenterista, voit olla yhteydessä suoraan työntekijään! Yhteystiedot löydät alla olevista esittelyistä.

Piia tarjoaa Joogaholiassa vyöhyketerapiaa (MVT). Piia on valmistunut Kairon instituutista vuonna 2015, mutta on tehnyt hoitoja jo noin 8 vuotta. Piia kiinnostui vyöhyketerapiasta ensimmäistä kertaa oman lapsensa kautta, joka sai jo vauvana valtavasti apua hoidoista ja pian Piia aloitti hoidot itselleenkin. 

Vyöhyketerapia on lempeää kehon hoitoa ja turvallista kaikille ikäryhmille. Piian sydäntä lähellä ovat erityisesti vauvat, lapset sekä raskaana olevat. Hän hoitaakin paljon vauvoja ja perheitä ja toimii myös doulana.

Luontaisesti hoidettu kokonaisvaltainen terveys/tasapaino on Piian loputon kiinnostuksen kohde ja intohimo, ja hän opiskeleekin koko ajan uutta tietoa sekä uusia tapoja hoitaa kehoa ja mieltä vyöhyketerapian ohella. Piia tekee myös sointukylpyjä pienille ryhmille tilauksesta ja yksittäisissä Joogaholian tapahtumissa. Kauniisti värähtelevistä äänistä hyötyvät kaikenikäiset! 

Piian vastaanottoajat ovat tiistaisin ja torstaisin. 

Yhteystiedot:

alkujahoidot@gmail.com

040 7654078

Koko kehon vyöhyketerapia (MVT) on lempeää kehon kokonaisvaltaista hoitoa, kehoterapiaa kosketuksen kautta. 

Kokonaisvaltainen hoito tarkoittaa sitä, vyöhyketerapiassa ihminen katsotaan olevan psyko-fyysis-sosiaalinen olento ja näma kaikki osa-alueet käsitellään hoidossa mm. jalkaterien, kämmenien sekä korvien kautta. Hoidossa hierotaan lempeästi kehon vyöhykeratoja, mikä vaikuttaa aineenvaihduntaan avaamalla tukoksia (kipupisteitä/jumeja).

Hoito vapauttaa kehon kipu-, ja jännitystiloja. Jännitystystilojen helpottaminen saattaa vaikuttaa moniin haasteisiin kuten stressiin, unettomuuteen, hormonaalisiin epätasapainoihin sekä aineenvahdunnan muihin häiriöihin.

HINTA 79 € / 1h 15 min

Vyöhyketerapia ja hierontahoito vauvoille on turvallinen, tehokas sekä lempeä hoito. Hoito tukee vauvan hyvää oloa, vaikka ei olisikaan mitään erityisiä haasteita. Vauvojen vyöhyketerapia ja hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa, vapauttaa jännityksiä ja rentouttaa.

HINTA 45€ / 45min

Lasten vyöhyketerapiahoito on kokonaisvaltainen hoito, jossa käsitellään vyöhyketerapeuttisia vyöhykepisteitä sekä hierotaan lempeästi vyöhykeratoja. Kasvavat ja muuttuvat kehot hyötyvät hoidosta, aineenvaihdunnan vilkastuessa sekä jännitystilojen rentoutuessa. Hoito on suunnattu n. 1-6 vuotiaille lapsille.

HINTA 60€ / 60min

 

Aija on intuitiivinen energiahoitaja ja reikiopettaja. Aija on tarjonnut hyvinvointipalveluita vuodesta 2017 alkaen ja kehittää taitojaan jatkuvasti asiakkaiden iloksi ja hyödyksi. Aija on hoitajana lempeä ja hänen hoidossaan on turvallista pysähtyä, päästää irti rooleista, kuunnella omaa sisäistä ääntään ja löytää stressitön ja tasapainoinen olo. Aija kokee tärkeimmäksi tehtäväkseen auttaa sinua löytämään oma sisäinen voimasi, jonka avulla pystyt toteuttamaan haaveesi ja kohtaamaan elämässä eteen tulevat haasteet tyynenä ja hyväksyvästi.

Aijan tarjoama Vibat energiahoito on reikihoitoa ja intuitiivista energialukua yhdistävä hoito. Aija tekee hoitoja Joogaholiassa joka toinen perjantai.

Yhteystiedot:

www.vibat.fi
parhaat.vibat@gmail.com
050 367 3286

Vibat energiahoito on reikihoidon ja intuitiivisen energialuvun yhdistävä 60min kestävä hoito. Reikihoito rauhoittaa, lievittää stressiä ja avaa kuulemaan itseäsi ja kehosi viestejä paremmin. Hoidon aikana hoitaja Aija lukee energiastasi esille nousevia asioita. Nämä elämäsi kulkuun ja tämän hetkiseen tilanteeseen liittyvät asiat vahvistuvat ääneen lausuttuna ja saavat usein aikaan oivalluksia.

Hoidon aikana saat maata mukavasti hoitopedillä viltin alla. Hoitaja koskettaa kehosi eri osia kanavoiden reikienergiaa avuksesi.

HINTA 65€ / 1h

Leena, FM, on henkinen opettaja, joka tekee intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa valmennettaviaan ottamaan energiansa ja elämänsä haltuun Hyvät Vibat -energiavalmennuksessaan®. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas Elämä -sarjassa.

Leena ammentaa työhönsä omasta syvästä kasvuprosessistaan sekä laajasta yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksestaan ja asiantuntemuksestaan henkisen kasvun kentällä. Hän elää ja hengittää henkisyyttä ja rakastaa tilan luomista aidoille, syville kohtaamisille asiakastyössään.

Intuitiivinen tulkinta on syvä, kattava katsaus tämän hetken energioihisi ja tilanteeseesi. Tulkinnassa Leena sanoittaa sisimpäsi viisaat viestit sinulle tähän hetkeen ja tarkastelee rakkaudella kasvuprosessiasi, sielun tason opetuksiasi ja potentiaaliasi – kaikkea sitä, mitä parhaillaan käyt läpi. Tulkinnan ansiosta sinun on helpompi tiedostaa voimavarasi ja vahvuutesi ja edetä luottavaisemmin sinulle oikeaan suuntaan.

Leena ottaa asiakkaita vastaan Joogaholiassa aina kuun ensimmäisenä torstaina.

Yhteystiedot:

leena@hyvatvibat.fi

0400 380 710

www.hyvatvibat.fi

Intuitiivisessa tulkinnassa sanoitan sisimpäsi viisaat viestit sinulle tähän hetkeen ja tarkastelen rakkaudella kasvuprosessiasi, sielun tason opetuksiasi ja potentiaaliasi – kaikkea sitä, mitä parhaillaan käyt läpi.

HINTA 120 € / 1h 30min 

Harriet on valmistunut 2019 Ayurveda Kehon ja Mielen terveyskonsultiksi Suomen Ayurveda-instituutissa. Opinnot ayurvedan parissa ja hoitojen jatkuvat. Harriet on kanssasi mahdollistamassa, kun haluat muuttaa elämäntapaasi ja ruokavaliotasi uuteen suuntaan ja kohti uusia mahdollisuuksia. Harriet auttaa sinua ayurvedisen elämäntaidon syventämisessä, niin että saat työkaluja matkallesi, hyvän elämän ylläpitämisessä. 

Harriet on käynyt  läpi vuosien varrella lukemattomia ruokavalioita, mutta vasta ayurvedan kohdalla hän tunsi löytäneensä vastauksen. Ayurvedan mukaan jokainen on yksilö; mikä sopii minulle ei välttämättä sovi sinulle. Ayurvedassa häntä viehättää juuri sen yli 5000-vuotinen ikiaikainen viisaus, yksinkertaisuus, käytännöllisyys ja monimuotoisuus, ei-dogmaattinen elämäntapafilosofia ja armollisuus. Ayurvedassa yhdistyvät keho, mieli ja henki. 

Joogaholiassa Harriet tekee ayurvedisia konsultaatioita ja intialaista päähierontaa sekä järjestää ayurvedaan liittyviä koulutuksia, esitelmiä ja tapahtumia.

Yhteystiedot:

kolehmainenharriet(at)gmail.com

041 525 6063

Ayurveda – “jo 5000 vuoden ajan kokemuksella”

Ayurveda on ikiaikainen intialainen lääketiede, (ayur= elämä, veda=tiede), jossa yhdistyy elämäntapa ja ruokavalio. Ayurvedan ohjeistaa ja suosittelee, miten elää hyvän elämä mahdollisimman terveenä ja tasapainoisesti. Ayurvedisessa konsultaatio sisältää: oma kehotyyppi, epätasapaino sekä yksilöllinen ruokavaliosuositus ja ayurvedinen elämäntapa, muutoksen avaimet. Ayurveda on myös joogan sisartiede.

HINTA 75€ / 1h 15min

Rentoudu intialaisesta päähieronnasta, joka on rentouttava ja verenkiertoa vilkastuttavaa. Hieronnassa käsitellään yläselkää, hartioita, niskaa sekä päätä ilman öljyä tai öljyn kanssa.

HINTA 40€ / 30min

Ajara on ikiaikainen, vuosituhansia vanha ayurvedinen terveyden ja kauneudenhoito.
Ajara-kohottavassa kasvo- ja päähieronnassa käsitellään kasvot, niskanalue ja hartiat, osin ilman öljyä ja öljyn kanssa hoitopöydällä selinmakuulla. Ajara elvyttää kasvolihaksia hoitamalla energiapisteitä, pään, niskan ja hartioiden hieronta rentouttaa. Ajara energisoi samalla koko kehoa.

Hoidon kesto n. 50 min.

HINTA 60 € / 50 min.

Vasta-aiheet: kuume, ihoinfektiot, erikoisherkkä tai rikkinäinen iho, haavat, flunssa, kuumotus, tarttuvat taudit, märkärupi, influenssa, hammassärky, auringonpolttama iho, leikkaus lähiaikoina (noin 6kk), tuoreet arvet, poikkeuksellisen korkea/matala verenpaine, Botox (varoaika 3kk), raskauden 3 ensimmäistä kk, päihteet.
Kerrothan, mikäli sinulla on diabetes tai jokin muu pitkäaikainen sairaus.

Puh: +358 40 824 72 79

joogaholiaa.fi
• Luotsikatu 5 •
Helsinki

info@joogaholiaa.fi

Merja Simberg: I won’t let you down, the Dreamer said, 2016